Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι απέλπιδες προσπάθειες του Hicks να κρατήσει τη Liverpool

Οι απέλπιδες προσπάθειες του Hicks να κρατήσει τη Liverpool

Διαβάσατε το πρωί στο liverpool.gr ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Martin Broughton, του ανθρώπου που ως πρόεδρος του συλλόγου, στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή, είχε αναλάβει το 2010 να πουλήσει τον σύλλογο και να τον βγάλει από το τέλμα της εποχής Hicks – Gillett. Πέρα από την αποκάλυψη για τον δεύτερο υποψήφιο επενδυτή, ο Broughton μίλησε και για τον Tom Hicks, ο οποίος προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει τον σύλλογο, καθώς δεν ήθελε να πουλήσει ακόμα την ομάδα.

«Μου πήρε πιο πολύ απ’όσο θα έπρεπε για να καταλάβω ότι δεν έπρεπε να είμαι τόσο ανοικτός με τον Tom Hicks όσο θα ήθελα ή όσο θα έπρεπε λόγω της θέσης μου ως προέδρου» είπε ο Sir Martin. «Κατάλαβα ότι προσπαθούσε ενεργά να σαμποτάρει τις προσπάθειες αγοράς. Οι δύο τελευταίοι επενδυτές είχαν θέσει όρο το να μην αποκαλυφθεί το όνομα τους, κάτι που είναι αρκετά ενδιαφέρον, το ότι ήρθαν και οι δύο ξεχωριστά στο συμπέρασμα ότι έπρεπε να κάνουν πρόταση για τον σύλλογο μόνο αν δεν έλεγα τίποτα στον ιδιοκτήτη του συλλόγου γι’αυτούς.»

Όταν ο Hicks με τον Gillett έμαθαν για την πώληση, προσπάθησαν να αλλάξουν την κατάσταση, απομακρύνοντας τους Ayre και Parslow από το Δ.Σ. που θα έπαιρνε την απόφαση και βάζοντας στην θέση τους τον γιο του Hicks και τον Lori Kay McCutcheon, στέλεχος της εταιρίας του Hicks.

«Έμαθα τρία λεπτά πριν το Δ.Σ. ότι είχαν καθαιρέσει δύο μέλη του συμβουλίου, επομένως το meeting και η οποιαδήποτε απόφαση για πώληση ήταν άκυρη» πρόσθεσε ο Broughton. «Ζήτησα μία ώρα παράταση, συμβουλεύτηκα τον δικηγόρο μου και τελικά είδα ότι μόνο εγώ,ως πρόεδρος, μπορούσα να κάνω τέτοια αλλαγή. Αυτοί αρνήθηκαν να πάρουν μέρος λέγοντας ότι η συνάντηση ήταν εκτός της αρμοδιότητας του Συμβουλίου. Όμως εμείς συνεχίσαμε και αποφασίσαμε ότι και οι δύο προτάσεις ήταν δεκτές και θα τις εξετάζαμε πια ξεχωριστά για να πάρουμε την τελική απόφαση. Κάτσαμε ως τις πρωινές ώρες εξετάζοντας τις δύο προτάσεις και τελικά καταλήξαμε σε αυτήν της Fenway/NESV«.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com